Αντιμετωπίζω το εξής ... Όταν πατάω σε κάποιον να μιλήσω ανοίξει δύο φορές το παράθυρο κι ενώ έχω ξεκινήσει να γράφω στο ένα παράθυρο συνεχίζει να γράφει μετά στο άλλο. Επίσης όταν μου στέλνουν άμεσο μήνυμα δεν ακούγεται ο ήχος πρέπει να κάνω ανανέωση σελίδας για να εμφανιστεί.. κι αρκετές φορές μου βγάζει error και με πετάει από τη σελίδα και πρέπει να ξανασυνδεθω..
Τεχνικά θέματα
Παρατηρήσαμε ότι και στα δύο ζητήματα πιθανός υπαίτιος είναι η προσωρινή μνήμη (cache).
Ωστόσο, για να μπορέσουμε να σας δώσουμε μια σαφή και οριστική απάντηση, θα θέλαμε να σας ρωτήσουμε το εξής:
Έχετε εγκαταστήσει την εφαρμογή "Zinkly - PWA" στον υπολογιστή σας ή χρησιμοποιείτε την πλατφόρμα μέσω του Chrome browser για να συνδεθείτε στο Zinkly Media ?
μεσω του chrome απο το λαπτοπ γινεται αλλα παρατηρησα κι απο το κινητο με πεταει καποιοες φορες και πρεπει να ξανασυνδεθω.
Μπορείτε να δοκιμάσετε να συνδεθείτε μέσω ανώνυμης περιήγησης (incognito mode) ?
Αν το πρόβλημα δεν εμφανιστεί εκεί, τότε είναι σχεδόν βέβαιο πως οφείλεται στην προσωρινή μνήμη (cache).
Σε κάθε περίπτωση, θα εκτιμούσαμε να μας ενημερώσετε για την εξέλιξη ώστε να σας καθοδηγήσουμε ανάλογα.
Το τεχνικό πρόβλημα με τις αποσύνδεσης διορθώθηκε επιτυχώς ( MySQL ), παρακαλούμε ενημερώστε μας για την εξέλιξη των υπολοίπων τεχνικών ζητημάτων.